Son Teslim Sürelerini ve SLA politikalarını anlama

Şu tarihte değiştirildi Thu, 04 Nov 2021 şunda: 05:38 PM

Müşteriler, bir destek talebi oluşturduklarında sizden ne zaman bir yanıt ve çözüm bekleyebileceklerini bilmek isterler. Hizmet Düzeyi Sözleşmesi (SLA) ilkesi, destek ekibiniz için performans standartları belirlemenize olanak tanır. Temsilcilerin yanıt vermesi gereken süre için SLA politikaları belirlersiniz, destek taleplerini destek talebi önceliklerine göre çözersiniz ve ayrıca belirli acenteleri SLA ihlalleri hakkında bilgilendirmek için otomatik yükseltme kuralları kurarsınız.


Zamana göre vade


SLA İlkeleriniz Freshservice'de her gelen biletin "Son Teslim Tarihi"ni belirlemek için kullanılacaktır. Tüm müşteriler için varsayılan bir SLA politikanız olabilir veya Premium Destek paketinize abone olanlar gibi farklı müşteri katmanları için birden fazla SLA politikanız olabilir. Biletin sağında her bilet için Vade tarihini bulabilirsiniz.


Yardım masası en iyi uygulamaları, SLA politikalarının destek talebi öncelikleri tarafından yönlendirildiğini göstermektedir. Freshservice'de Acil, Yüksek, Orta ve Düşük öncelikli biletler için hizmet seviyelerinizi tanımlayabilirsiniz. Ardından Freshservice'de çeşitli otomasyonları kullanabilir veya hangi biletin Acil Öncelikli sorun teşkil ettiğini ve hangisinin Düşük Öncelikli olduğunu manuel olarak belirleyebilirsiniz.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız