Mesajlaşma uygulamasını markanızı yansıtacak şekilde nasıl özelleştirebilirsiniz?

Modified on Wed, 13 Oct 2021 at 11:26 AM

Web sitenizde veya ürününüzde tamamen evde görünmesi için sohbet mesajını iş temanızı yansıtacak şekilde yeniden markalandırabilirsiniz.

  1. Git  Yönetici Ayarları  >  Sohbet Widget Ayarları  >  Site / Uygulama Ayarları. Burada işletme logonuzu yükleyebilir, işletme adınızı ve web bildirimleri alan adınızı ekleyebilirsiniz. 'Tercih Edilen Web Bildirimleri Etki Alanı Adı', kullanıcılar sizden gelen tarayıcı bildirimlerini etkinleştirmeyi seçtiğinde kullanışlıdır.

Messenger'ınız için bir tema seçin

  1. Git  Yönetici Ayarlar  >  Web Messenger  >  Özelleştir Görünüm. Burada marka logonuzu, renginizi, haberci başlık stilinizi, arka planınızı ve sohbet habercinizin boyutunu ekleyebilirsiniz. Geçişi etkinleştirerek yazma göstergesini görüntülemeyi de seçebilirsiniz. 
    Messenger Görünürlük seçeneği ile sohbet messenger'ın çalışma saatleriniz içinde (Varsayılan Çalışma Saatleri) görünür, gizli veya yalnızca görünür kalmasını sağlayabilirsiniz. Sağ tarafta tüm konfigürasyonlarınızın bir önizlemesini görebilirsiniz.


Not: Messenger Görünürlüğü, sohbet hesabınızdaki ilk yanıt süresini, çevrimdışı deneyimi veya diğer ölçümleri etkilemez. Ve şu anda messenger görünürlüğü ile yalnızca Varsayılan Çalışma Saati desteklenmektedir. Gruplara Göre Çalışma Saatleri için geçerli değildir.

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article