Kişiler(Contacts)nasıl eklenir ve kullanılır?

Modified on Wed, 13 Oct 2021 at 10:53 AM

Kişiler, iş yaptığınız hesabı temsil eden kişilerdir. Hesap, ticari çıkarlarınızı paylaştığınız bir şirkettir.

Kişilerinizi ürüne alma

  1. İlk adım, kişileri içe aktarmaktır. Bunu web için CRM kitaplığımızı kullanarak otomatik olarak veya  içe aktarma ,  Hızlı Ekle düğmesi  ve telefon görüşmeleri  ve ayrıca  sohbet widget'ı aracılığıyla  manuel olarak yapabilirsiniz . 
  2. Kişiler e-posta adresleriyle oluşturulduğunda, sosyal profilleri ve görüntülenen resimleri otomatik olarak zenginleştirilir.

Kişilerinizi bulma

  1. Kişiler(Contacts)sekmesinde, Görünümler (views)açılır menüsündeki görünümlerden herhangi birini seçebilir, sonuçları sıralayabilir ve filtreleyerek rafine kişilerin listesini görebilirsiniz.
  2. Kullanılabilir 9 varsayılan görünüm ve 3 örnek özel görünüm vardır. Bu görünümler düzenlenebilir ve yeni görünümler olarak kaydedilebilir veya gerekirse kalıcı olarak silinebilir.
  3. Kişileri, Oluşturuldukları, Güncellendikleri ve Son iletişime geçildiği zamana ve daha fazlasına göre sıralayabilirsiniz..
  4. Arama sonuçlarınızı daha da daraltmak için istediğiniz filtreleri ekleyin. Görünümün tekrar tekrar oluşturulmasını önlemek için arama kriterlerinizi özel bir görünüm olarak kaydedebilirsiniz. .

Toplu eylemler

Toplu e-posta gönderebilir, kişileri başka bir kullanıcıya veya satış sahibine atayabilir, birden fazla kişiyi birleştirebilir, kişi alanlarını toplu olarak güncelleyebilir, kişileri toplu olarak silebilir, birden fazla kişiye SMS gönderebilir, satış dizilerine(sales sequences) kişi ekleyebilir veya kişileri satış dizilerinden çıkarabilir ve etiket(tags) ekleyebilirsiniz. birden fazla kişiden etiketleri kaldırmak veya kaldırmak.  Kişiler üzerinde toplu işlemler gerçekleştirmek için,

  1. Kişiler(Contacts)  listesi görünümü sayfasından adlarının yanındaki onay kutusunu seçerek kişileri seçin  .
  2. Toplu işlemler tepsisinden,

    seçilen kişiler üzerinde gerekli eylemi gerçekleştirmek için bir düğme seçin

    .
     

İletişim bilgileri sayfası

İletişimin ayrıntılar sayfasına hızlı bir bakış, görüşmenizi onların iş gereksinimlerini karşılayacak şekilde uyarlamak için ihtiyacınız olan tüm verileri sağlar. 

  1. Bir kişiye tıkladığınızda, kişinin ayrıntılar sayfasına yönlendirilirsiniz. 
  2. Kişinin  resmini ,  anlaşmalarını  -  yaşam döngüsü aşamalarını, puanlarını, müşteri uygunluk derecesini, anlaşma değerini ,  son konuşmaları  ve  son etkinlikleri bulabilirsiniz Ayrıca kişinin Telefon numarası ,  E-posta, Kaynak, Saat dilimi, Sahibi  ve  Konumu gibi diğer ayrıntıları da bulabilirsiniz   .  
  3. Kişinin abonelik türü  ve  abonelik durumu  gibi pazarlamayla ilgili ayrıntıları  da burada görüntülenir. Varsayılan olarak mevcut olan alanların dışında , tercih ettiğiniz daha fazla özel alan ekleyebilirsiniz.
  4.  Düzenle (Edit)(Tüm alanları görüntüle ve düzenle) düğmesine tıkladığınızda tüm iletişim bilgileri görülebilir 
  5.  İlgili simgelere tıklayarak kişinin  notlarını ,  görevlerini  ve  randevularını görüntüleyebilirsiniz

Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article