Bir temsilcinin mesajımı okuyup okumadığını nasıl öğrenebilirim?

Modified on Fri, 09 Oct 2020 at 01:57 PM

Yöneticiler ve Temsilciler, Gelen Kutusu'nda belirli bir iletiyi kimin ve ne zaman gördüğünü görebilir. Bu, hem aracılar hem de yönetici için koordinasyonu kolaylaştırır. Belirli bir konuşmanın kime atanması gerektiğinin belirlenmesinde yer alan tahmin çalışmasını azaltır ve yöneticinin mesajı kimin gördüğünü ve kimin aldığını belirlemesini sağlar.




İki tür okundu bilgisi vardır:




Yönetici için mesajı hangi aracıların okuduğunu görmek önemlidir.


Yönetici, her "son okunan" mesajın altına yerleştirilen profil fotoğraflarının simgesinden belirli bir gelen mesajı gören temsilcileri görebilir.




Bir temsilci için, bir kullanıcının bir mesajı okuyup okumadığını bilmek, sorunun çözüldü olarak işaretlenmesi gerekip gerekmediğine karar vermesine yardımcı olacaktır.



Temsilci, kullanıcıdan gelen bir mesajı yanıtladığında, ondan bir yanıt bekler. Çoğu durumda, kullanıcının sorunu çözüldükten sonra kullanıcı geri dönmez ve aracılar sorunun çözüldü olarak işaretlenmesi gerekip gerekmediğinden emin değildir. Okundu bilgileri, temsilcilerin bir kullanıcının mesajı ne zaman okuduğunu anlamasına yardımcı olur. Bir temsilci, gönderdiği mesajın altında tek bir gri renkli onay işareti görürse, bu mesajın sunucularında / cihazlarında teslim edildiği anlamına gelir. Bir temsilci aynı mesajın altında çift mavi renkli bir onay işareti görürse, alıcı (kullanıcı) mesajını okumuştur (WhatsApp'taki okundu bilgilerine çok benzer).



Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article