1. Admin paneline yönetici hesabınızla giriş yapın. (admin.google.com)

2. Sol üstte bulunan Hamburger menüsüne tıklayarak "Directory" altındaki "Users" başlığına tıklayın.


3. Çıkan sayfada çıkarmak istediğiniz kullanıcının satırında en sağda "More" düğmesine tıklayın. Çıkan menüde "Delete user" seçeneğini seçin.

4. Yeni bir sayfada silmeden önce kullanıcının verileri ile ne yapmak istediğinizi soracak. Bu noktada verileri başka bir kişiye aktarabilirsiniz. "Delete User"'a basarak kullanıcı çıkarma işlemini bitirmiş olursunuz.

Not: E-Postalar bu şekilde aktarılamaz. Bunun için buraya bakınız: GSuite (Lisans içi) Mail Aktarma [Data Migration]