Chat'te dosyalar ve ekler nasıl kullanılır?

Şu tarihte değiştirildi Wed, 13 Oct 2021 şunda: 11:02 AM

Chat'te dosya ekleri gönderip alabilirsiniz. PDF'ler, resimler, videolar ve metin dosyaları varsayılan olarak desteklenir. 

Bilgisayarınızdan veya Sohbet'teki Dosyalar deposundan bir konuşmaya dosya ekleyebilirsiniz. Dosyalar, Google Drive veya Dropbox'ınıza benzer, ancak dosyaları yükleyip depolayabileceğiniz ve hatta ekibinizle paylaşabileceğiniz Chat'in içindedir.

Görüşmeye dosya ekleme

Yanıt metin kutusunun yan tarafındaki Artı > Ekle'yi tıklayın. Bilgisayarınızdan Dosyalar klasörünüzde bulunmayan bir ek yüklediğinizde, Sohbet bunu Dosyalar deponuza kaydetmek isteyip istemediğinizi soran bir istem görüntüler.


Dosyalar'ı seçerseniz, deponuzdaki dosyaların bir listesini görürsünüz. Buradan kullanıcılarınıza dosya arayabilir, seçebilir ve gönderebilirsiniz.Ekleri Dosyalara yükleyin

Yönetici Ayarları > Dosyalar'a gidin

Dosyalarınızı sürükleyip bırakabilir veya bir dosyaya göz atmak ve karşıya yüklemek için yükle düğmesini tıklayabilirsiniz. Üstteki arama çubuğunu kullanarak yüklediğiniz dosyaları arayabilirsiniz.


Not: Sohbet izinlerine sahip bir Hesap Yöneticisiyseniz, ekip üyeleriyle dosya paylaşabilirsiniz. Aracılar yalnızca 'Dosyalarım' klasörüne dosya yükleyebilir.

Paylaşmak istediğiniz dosyalara karşı paylaş'a tıklayarak ekibinizle dosya paylaşabilirsiniz.  

Ayrıca, yanındaki açılır menüyü tıklayarak bir eki indirebilir veya silebilirsiniz. 

Not:  Şu anda Dosyalar, mobil uygulamada değil, yalnızca Sohbet web uygulamasında kullanılabilir. Yakında desteklenecektir.

Dosya türleri desteklenmiyor

Yürütülebilir dosyalar (ör. .exe) gibi bazı dosya türleri, kötü amaçlı yazılım ve kötü amaçlı içerik için güvenlik riski oluşturduklarından Chat'te desteklenmez. Aşağıdaki dosya türleri Chat'te desteklenmez - cmd, .msi, .com, .exe, .hta, .html, .htm, .js, .jar, .vbs, .vb, .sfx, .bat .

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız