İletişim(Contact) nedir?

Şu tarihte değiştirildi Wed, 13 Oct 2021 şunda: 02:42 PM

İlgili kişi, ürününüze veya hizmetinize ilgi duyduğunu ifade eden bir potansiyel müşteri veya müşteridir. Web sitenizin kayıt formu, sohbetler, e-posta ileti dizileri, randevular, telefon görüşmeleri aracılığıyla veya bir .CSV dosyası veya ticari fuarlardan excel sayfası aracılığıyla kişileri yakalayın.



Bağlandıktan sonra, size gerçek zamanlı olarak geçmişteki faaliyetlerinin ve mevcut faaliyetlerinin tam bir geçmişi verilir.


  • İlk adım, kişilerinizi web uygulamasının içine almaktır. Bunu otomatik olarak e-posta veya sohbet yoluyla ve Web kitaplığını kullanarak veya içe aktarma, Hızlı Ekle düğmesi veya telefon görüşmeleri yoluyla manuel olarak yapabilirsiniz.
  • Kişiler e-posta adresleriyle oluşturulduğunda, sosyal profilleri ve ekran resimleri otomatik olarak zenginleştirilir.


Not: Web Uygulaması ve Profillerin Otomatik Zenginleştirilmesi, Ücretsiz ve Büyüme Planlarında mevcut değildir.

Kişilerinizi bulma:


  • Kişiler sekmesinde, Kişi görünümleri açılır menüsünden istediğiniz görünümlerden birini seçebilir, sonuçları sıralayabilir ve filtreleyerek iyileştirilmiş Kişilerin listesini görebilirsiniz.
  • 7 varsayılan görünüm, 3 örnek özel görünüm ve sağlanan pazarlama listeleri vardır. Bu görünümler düzenlenebilir ve yeni görünümler olarak kaydedilebilir veya gerekirse kalıcı olarak silinebilir.
  • Arama sonuçlarınızı daha da daraltmak isterseniz, tercih ettiğiniz filtreler ekleyebilir ve Kişileri ilgili kişi puanlarına, yaşam döngüsü aşamasına, durumuna ve oluşturuldukları, güncelleştirildiği ve en son iletişime geçildiği zamana göre sıralayabilirsiniz.
  • Her arama kriteri, filtreleri tekrar tekrar değiştirmenizi önlemek için özel bir görünüm olarak kaydedilebilir.

Toplu eylemler:

  • Toplu e-posta gönderebilir, kişileri başka bir kullanıcıya atayabilir, kişileri birleştirebilir, kişi alanlarını güncelleyebilir ve kişileri silebilirsiniz. Bunu yapmak için, Kişiler listesi görünümü sayfasından adlarının yanındaki onay kutusuna tıklayarak kişileri seçin.
  • Toplu işlemler tepsisinden, seçilen kişiler üzerinde gerekli işlemi gerçekleştirmek için istediğiniz düğmeyi seçin.İletişim bilgileri sayfası:
  • Herhangi bir kişinin açılış sayfasına hızlı bir bakış, görüşmenizi kişinizin iş gereksinimlerini karşılayacak şekilde uyarlayarak kişiyle daha iyi etkileşim kurmanız için ihtiyaç duyduğunuz tüm verileri sağlar.
  • Bir kişiye tıkladığınızda, kişinin ayrıntılar sayfasına yönlendirilirsiniz. Kişinin ekran resmini, yaşam döngüsü aşamasını, kişi puanını, son konuşmaları ve son etkinliklerini bulabilirsiniz.
  • Kişinin kart görünümünde, kişinin Telefon numarasını, E-postasını, Kaynağını, Saat dilimini, Sahibini ve Konumunu bulabilirsiniz. Bu alanların dışında, istediğiniz altı özel alanı daha dahil edebilirsiniz.
  • Tüm alanları görüntüle ve düzenle düğmesine tıkladığınızda kişiyle ilgili tüm bilgiler görülebilir.
  • İlgili sekmelere tıklayarak kişinin notlarını, görevlerini ve randevularını görüntüleyebilirsiniz.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız