Freshdesk Messaging(Freshchat) SSS Oluşturma

Şu tarihte değiştirildi Thu, 24 Mar 2022 şunda: 11:40 AM

Freshchat ürünü içinde SSS(FAQ) desteği ile birlikte gelir. Müşterilerinizin en çok sorduğu konular hakkında SSS makaleleri oluşturabilir ve olarak onlara yardımcı olabilirsiniz. Bu aynı zamanda çözüm sürenizi hızlandırmanıza ve sık sorulan soruları saptırmanıza yardımcı olacaktır.


Bu makaleleri farklı kategoriler halinde düzenleyebilirsiniz, böylece müşterileriniz ihtiyaç duyduklarını kolayca tarayabilir ve bulabilirsiniz. Ekip üyeleriniz, her seferinde aynı yanıtı yazmak yerine bu makaleleri müşteri konuşmalarında da paylaşabilir, bu da yorucu ve zaman alıcı olabilir.


SSS Makaleleri Nasıl Oluşturulur?

  1. SSS makaleleri oluşturmak kolaydır. Sol menü çubuğundaki SSS simgesine tıklayın.
  2. İlk adım, kategoriye SSS makaleleri eklemeye başlamadan önce SSS kategorileri oluşturmaktır. 
  3.  Kategorileri, ilgili makalelere sahip olabileceğiniz klasörler olarak düşünün. Örneğin, tüm plan ve fiyatlandırmayla ilgili SSS'lerinizi 'Fiyatlandırma Sorguları' adlı bir klasör altında bulabilirsiniz. 
    Kategorinize bir açıklama ve alakalı bir resim ekleyebilirsiniz. Ayrıca SSS'lerinizi göstermek istediğiniz platformları (web sitesi, iOS veya Android) seçebilirsiniz. 
  4.   Artık bu kategori(klasör) altına ilgili makaleler eklemeye başlayabilirsiniz. SSS Ekle'yi tıklayın.
     
  5. SSS'leri müşterileriniz için daha ilgi çekici hale getirmek için içeriğinizi biçimlendirebilir, resimler, köprüler ve video bağlantıları ekleyebilirsiniz.

    Seçme Bu ... gizle taslak olarak sizin kategori / makale kurtaracak onay kutusu (gizlenir), görünür hale getirmek için, bu seçeneğin işaretini gerekir.

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız