Freddy Özel Akışlar

Şu tarihte değiştirildi Thu, 12 Aug 2021 şunda: 02:01 PM

Özel Akışların diğer sohbet robotlarından farkı nedir?


Tüm sorular bir bot tarafından yanıtlanamaz ve bazen temsilci müdahalesi çok önemlidir. Özel Akışlar, çözümü hızlandırmak ve müşteri deneyimini iyileştirmek için konuşmayı  temsilciye devredecektir. Kullanıcıdan yanıtı iki kez yeniden ifade etmesini isteyecek ve bot, sohbeti otomatik olarak bir ekip üyesine aktaracaktır.


Özel Akışlarınızı Tasarlayın

Sohbet robotları >> Özel Akışlar >> Akışları Yönetin  


Yeni Özel Akış'a tıklayın. 


Özel Akışınıza anlamlı bir başlık ekleyerek başlayın. Ekibinizin botun amacını kolayca anlayabilmesi için botunuzun hedefini doğru bir şekilde tanımlayan bir başlık eklemelisiniz. 

Bot görüşmenizi başlatmak için bir karşılama mesajı ekleyin. Karşılama mesajı, ziyaretçilerinizin alacağı ilk mesajdır. Ziyaretçilerinizin seçebilecekleri birden çok yanıt seçeneği ekleyerek yanıt vermelerini kolaylaştırabilirsiniz. 

Ardından, ziyaretçilerinizin seçebileceği hızlı yanıt düğmelerini ekleyin. (Bunu soldaki küçük '+' simgesine tıklayarak ve Yanıt> Hızlı Yanıtlar'ı seçerek yapabilirsiniz.)


Bot akışınızı ziyaretçilerinizin kim olduğuna göre kişiselleştirin

Şimdi, potansiyel müşterileri yanıtlarına göre farklı bir bot akışı aracılığıyla yönlendirebilirsiniz. Her yanıtlama düğmesinin yanındaki açılır menüye tıklayın ve yeni bir adım oluşturun. Her yeni adıma açık, açıklayıcı bir ad verin, böylece daha sonra kolayca tanımlanabilir.


Seçim tercihlerinizin üstüne tıklayarak sağ tarafta açılan menüden hızlı yanıtlara ulaşabilirsiniz. Hızlı yanıtlardan seçilen yanıta göre yönlendirilecek mesajı seçebilirsiniz. 


Aşağı ok işaretine tıklayarak mesaj metnine ulaşabilirsiniz Mesaj içeriğine dilediğiniz metni yazabilirsiniz. 



Takip eylemleri ekleyin ve görüşmedeki döngüyü kapatın 


Şimşek simgesi, bir takip eylemi eklemenize izin verirken, dal simgesi mevcut adımla yeni bir adımı bağlamanıza izin verir.

Konuşmayı bir kullanıcıya veya gruba atayabilir, çözüldü olarak işaretleyebilir yada takviminizi paylaşabilirsiniz. Eğer Freshchat ve Freshdesk entegrasyonunuz varsa konuşmayı ticket olarak Freshdesk'te otomatik olarak açabilirsiniz. 


Canlı Ayarla butonuna basılır ve özel akışlar çalışmaya başlamış olur. 

Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız