Temsilci portalından yeni bir bilet oluşturma

Şu tarihte değiştirildi Mon, 16 Aug 2021 şunda: 04:13 PM

Freshdesk'te üç farklı yolla yeni bir bilet oluşturulabilir.

  • Bir müşteri, müşteri destek portalından talebini veya sorgusunu yazarak yardım masasında bir destek talebi oluşturabilir.
  • Bir temsilci, müşteri tarafından bir sorgu / talep ile doğrudan temasa geçtiğinde müşteri adına bir destek talebi oluşturabilir. Burada, temsilci, talepte bulunan müşterinin adıyla, temsilci portalından bileti oluşturur.
  • Bir temsilci ayrıca yardım masasında kendisi için bir destek talebi oluşturabilir. Burada temsilci, talebi, talep eden olarak kendi adıyla temsilci portalından oluşturur.


Temsilci portalından destek talebi yükseltmek için hızlı adımlar:

  • Temsilci portalına giriş yapın.
  • 'Ara' simgesinin yanındaki Menü çubuğundan 'Yeni bilet' simgesine tıklayın.



  • Yeni bilet formu görüntülenecektir.
  • Müşterinin adını veya Temsilcinin adını 'İstek Sahibi' metin kutusuna girin.
  • Bilet oluşturmak için diğer ayrıntıları doldurun ve 'Gönder'i tıklayın.


Temsilci rolü ve bilet kapsamı:


Müşteriyi talep eden olarak atayarak, bileti oluşturan temsilci, bu bileti yalnızca bilet kapsamına dahilse görüntüleyebilir veya ona erişebilir. Bilet, temsilcinin kapsamına girmeyen bir gruba atanmışsa, artık bu bilete erişimi olmayacaktır.


Temsilci, kendisini talep eden olarak atayarak, yalnızca bilet grubu kapsamına dahilse, bileti temsilci portalından görüntüleyebilir veya ona erişebilir. Aksi takdirde, temsilci, kendisi tarafından talep edilen bilete erişmek için Müşteri portalını ziyaret etmelidir.


Örneğin, destek ekibinden, bilet kapsamı yalnızca Destek grubunu içeren bir temsilci, kendisine talepte bulunan olarak hitap ederek İK / Finans ekibine bir destek talebi yükseltirse, temsilci portalından bileti görüntüleme veya ona erişme kısıtlamaları olacaktır. Müşteri portalından yalnızca bir müşteri olarak bilete erişmesine izin verilecek ve bu bilet üzerinde yaptığı herhangi bir etkileşim, temsilci etkileşimi olarak değil, Müşteri / Talep eden etkileşimi olarak değerlendirilecektir.


Destek ekibinden hem Destek grubunu hem de İK grubunu içeren bir temsilci, talepte bulunan kişi olarak kendisine hitap ederek İK ekibine bir destek talebi yükseltirse, bileti doğrudan temsilci portalından görüntülemek veya ona erişmek için herhangi bir kısıtlaması YOKTUR. Müşteri portalından da bilete erişebilecek. Onun tarafından yapılan herhangi bir etkileşim yine Müşteri / Talep eden etkileşimi olarak sayılacaktır.


  • İstediğiniz bilete erişmek için temsilci portalı ile müşteri portalı arasında geçiş yapabilirsiniz. temsilci portalından bir destek talebi oluşturduktan sonra müşteri portalına nasıl geçebileceğiniz aşağıda açıklanmıştır.



  • Ayrıca, menü çubuğundan profil simgenize tıklayarak ve oradan 'Müşteri Portalına Git'i seçerek biletinizi takip etmek için istediğiniz zaman müşteri portalına gidebilirsiniz.



  • Müşteri portalından doğrudan temsilci portalına geri dönebilirsiniz.


Bu makale sizin için faydalı oldu mu?

Harika!

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Üzgünüz! Size yardımcı olamadık

Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz

Bu makaleyi nasıl iyileştirebileceğimizi bize bildirin!

Nedenlerden en az birini seçin
CAPTCHA doğrulaması gereklidir.

Geri bildirim gönderildi

Çabanızı takdir ediyoruz ve makaleyi düzeltmeye çalışacağız