Freshchat kullanıcı hesabı aktif etmek ve giriş yapmak

Modified on Tue, 22 Sep 2020 at 12:43 PM

Freshchat hesabına kullanıcı eklemek için admin e-posta ve şifresiyle freshchat hesabına giriş yapılır. Giriş yapmak için aşağıda  belirtilen link kullanılabilir.

(https://accounts.freshworks.com/login?redirect_uri=https://web.freshchat.com/app/v2/login/unity_login/redirect&logout_uri=https://web.freshchat.com/app/v1/logout/unity_logout/redirect&client_id=590c0e81-ea89-496d-958a-5e782e53248a


Freshchat hesabına giriş yapıldıktan sonra ayarlar penceresine gelinir. Ayarlardan yapılandır kısmında ki ekip üyelerine tıklanır. 


Ekip üyelerine tıklandıktan sonra çıkan sayfada sol üstte yeni üye butonuna tıklanır ve görselde ki sayfaya erişilir. Eklenecek kişinin e-posta adresi, rolu, yeteneği ve eğer atanacaksa grubu seçilerek davet gönderilir. 


Davet gönderilen kişinin e-posta adresine freshchatten mail gelir, bu maile girilerek şifre belirlenir. Daha sonra (https://accounts.freshworks.com/login?redirect_uri=https://web.freshchat.com/app/v2/login/unity_login/redirect&logout_uri=https://web.freshchat.com/app/v1/logout/unity_logout/redirect&client_id=590c0e81-ea89-496d-958a-5e782e53248a) linkinden Freshchat hesabına giriş yapabilir. 


Freshchat giriş ekranı.






























Was this article helpful?

That’s Great!

Thank you for your feedback

Sorry! We couldn't be helpful

Thank you for your feedback

Let us know how can we improve this article!

Select atleast one of the reasons
CAPTCHA verification is required.

Feedback sent

We appreciate your effort and will try to fix the article